In 2018 kwam ik bij Rijnmond binnen als freelance sportverslaggever, maar al snel mocht ik ook als presentator van het befaamde programma Radio Rijnmond Sport aan de slag. Verder was ik te horen als presentator en sidekick van andere radioprogramma’s en viel in als presentator van de populaire voetbaltalkshow FC Rijnmond. Voor televisie presenteerde ik ook de NN Kids Runs en Zomercarnaval.

Daarna werd ik gevraagd in dienst te komen als online redacteur, radiopresentator en presentator van het tv-programma FC Rijnmond. Van die laatste show presenteerde ik uiteindelijk ruim dertig afleveringen. In coronatijd presenteerde ik elke zondag een radioshow ter vervanging van Radio Rijnmond Sport.

Na een korte onderbreking ben ik in 2023 weer teruggekeerd bij Rijnmond als radiopresentator.

Wil je mij ook inschakelen als presentator voor jouw video of voor een event? Kijk hier voor meer informatie en bekijk hier mijn showreel.

Deel dit artikel op social media >