Na een succesvolle proefuitzending met Pierre van Hooijdonk in mei 2019, mocht ik met ingang van het nieuwe seizoen voetbaltalkshow FC Rijnmond presenteren met vaste analytici Sinclair Bischop en Emile Schelvis.

Uiteindelijk presenteerde ik in een jaar tijd ruim dertig afleveringen. Eén van de mooiste uitzendingen was toen Feyenoord bekendmaakte dat Jaap Stam opstapte als trainer van de club. Sjoerd Mossou was toen te gast.

Tekst gaat verder onder de video.

Een andere goed bekeken aflevering was die met Excelsior-speler Ahmad Mendes Moreira, die de dag ervoor racistisch bejegend was door fans van FC Den Bosch. Die aflevering haalde de opening van het NOS Journaal en werd uitgezonden via ESPN (toen FOX). Deze aflevering werd later door de RPO beloond met een NL Award in de categorie ‘beste regionale televisieprogramma’.

Tekst gaat verder onder de video. 

Wil je mij ook inzetten als presentator voor jouw video of voor een event? Kijk hier voor meer informatie en bekijk hier mijn showreel.

Deel dit artikel op social media >