In opdracht van Tjibbe Productions mocht ik de online talkshow De Nieuwe Koers van Stichting Perspektief presenteren. Na financieel moeizame jaren krabbelt de stichting op onder leiding van directeur Miriam Heringa. Zij was mijn sidekick tijdens de talkshow van 1 maart die in het teken stond van vernieuwing.

Perspektief zet zich in Den Haag en Delft o.a. in voor mensen die geen eigen woning hebben en voor mensen die te maken hebben met huiselijk geweld. Tijdens De Nieuwe Koers schoven medewerkers van verschillende afdelingen bij mij aan tafel om te praten over onderwerpen als sociale en fysieke veiligheid en wat de nieuwe koers voor hun afdeling betekent.

Ter afwisseling werd de talkshow geregeld onderbroken door muziek en grappen van cabaretformatie Spekmen van Patrick Spekman.

Wil je mij ook als presentator voor jouw video of voor een event? Kijk hier voor meer informatie en bekijk hier mijn showreel.

Clemens Blaas (Raad van Toezicht) en Miriam Heringa (directeur) bij mij aan tafel tijdens talkshow De Nieuwe Koers.

Deel dit artikel op social media >