In mei 2021 mocht Peter van Drunen de teaser presenteren van een spiksplinternieuw televisieprogramma. Het branded content programma, getiteld Op De Werkvloer, zal vanaf januari 2022 worden geproduceerd door Empyre, uitgezonden via RTL7 en RTLZ en door Peter zelf worden gepresenteerd.

De opnames van deze teaser vonden plaats bij de consultants van PB Projects, een te gek bedrijf in Amsterdam met jonge mensen dat als doel heeft om mensen trots te maken op hun werk.

Na wat opnames op kantoor ging de crew door naar bouwwerkplaats Jonas, een supermooi nieuwbouwproject in IJburg. Peter kreeg een uniform aan en helm op, net als de andere crewleden en interviewde een uitvoerder van dit prestigieuze project, die gedetacheerd is vanuit PB Projects.

De start van het programma is vermoedelijk pas in januari 2022.

Wil je mij ook inzetten als presentator voor jouw video of voor een event? Kijk hier voor meer informatie en bekijk hier mijn showreel.

Deel dit artikel op social media >