Op 26 mei 2021 ging Peter van Drunen voor de Havenloods naar een promotiebijeenkomst voor het speciale vaccinatieprogramma voor dak – en thuislozen in Rotterdam. Lees hieronder de eerste twee alinea’s van het stuk dat ik hierover schreef en lees hier het volledige artikel.

Rotterdam – Hoewel er onder dak- en thuislozen veel vaccinatiebangheid blijkt te bestaan, is een speciale Rotterdamse campagne nu al een succes aan het worden. Meer dan de helft van de bereikte mensen van gisteren is nu al gevaccineerd. En als het aan Patrick van der Jagt (Caveman010) ligt, volgen er snel meer.

Rotterdamse dak- en thuislozen krijgen vanaf deze week de kans zich te laten vaccineren bij mobiele prikcentra van de GGD die langs opvanglocaties trekken. Dit speciale prikproject ging dinsdag van start bij de Nico Adriaans Stichting (NAS) en is boven verwachting geslaagd volgens sociaal-psychiatrisch verpleegkundige Jeanette Plukkel. “Meer dan de helft van de bereikte mensen is gevaccineerd.”

Deel dit artikel op social media >