Peter van Drunen presenteerde in augustus 2021 voor de zesde keer op rij de Halve Veldjes Cup. De eerste editie in 2015 was nog iets kleiner, maar het evenement in Amsterdam-Zuid is uitgegroeid tot het grootste voetbaltoernooi van Nederland. Dit jaar vanwege covid-maatregelen uiteraard teruggebracht tot 750 mensen, onderverdeeld in 62 heren – en damesteams.

De organisatie was top als altijd met bandjes, foodtrucks, fysio en grappige trucks. De avond werd afgesloten met de coverband Release. Voor Peter is het elk jaar een waar genoegen, omdat hij hier veel van zijn kwaliteiten en liefhebberijen kwijt kan: slap ouwehoeren, gastheer spelen, entertainen, omroepen en presenteren.

Bekijk hieronder wat leuke foto’s.

Wil je Peter van Drunen ook inzetten als voice-over of als presentator voor jouw video of voor een event? Kijk hier voor meer informatie en bekijk hier zijn showreel.

Deel dit artikel op social media >