Vlnr: Miryam Mejhed, Olcay Gulsen, Bas van Eijsden en Megan Pronk

In het programma Kleurrijk & Succesvol ontmoeten én interviewen jongeren hun helden en rolmodellen. In de eerste aflevering stond het interview met modegoeroe en televisiepersonality Olcay Gulsen op het programma, de heldin van de 17-jarige deelneemster Megan Pronk. Zij interviewde Olcay samen met Miryam (25) en Bas (17) in Amsterdamse Amstel Hotel. Het werd een openhartig gesprek over de invloed van social media, fatshaming, succes, huiselijk geweld en nog veel meer.

Kleurrijk & Succesvol is een project van mediamakers Peter van Drunen en Hans Kempen in samenwerking met Dona Daria, een organisatie die zich inzet voor een inclusieve samenleving.

De in totaal vijf afleveringen worden in 2022 uitgezonden via de kanalen van Dona Daria en Spotify. Daarnaast hopen ze de interesse te wekken van een bekende radiozender met de content die gemaakt wordt.

Deel dit artikel op social media >