Foto: uitzicht vanuit mijn natuurhuisje in Casa Simek
Wat een bijzondere reis! Ik wilde me graag laten coachen/inspireren door één van mijn voorbeelden. Daarom belde ik Martin Simek, bekend als interviewer van televisie – en radioprogramma’s. Hij zei: “Kom langs bij mij in Calabrië. Dan interview ik jou en jij mij en dan kijken we van daaruit verder.
Dus ik werd hartelijk ontvangen door Iris, zijn vrouw, daar in de zool van de laars van Italië en kreeg een ontzettend leuk natuurhuisje in Casa Simek (sowieso al een aanrader!) En elke avond kwam Martin bij me langs om wijze levenslessen en zijn kennis over interviewen en presenteren te delen. O ja én over tennis niet te vergeten, want tennis beslaat het hele leven.
Eén van de lessen ging over hoe je jezelf en je gast in het moment kunt krijgen en houden. Doordat Martin ook ín het moment was, duurden de samenkomsten soms wel vijf uur. Veel geleerd maar ook veel gelachen, want dat gaat bij Martin hand in hand. Daarnaast enorm genoten van de natuur en de mensen in Calabrië. Waanzinnig!

Deel dit artikel op social media >