Peter van Drunen was in april 2022 presentator tijdens de bakwedstrijd tussen Zadkine en Albeda in het Brood & Banket College aan de Benthemstraat. Beide ROC’s namen het voor de derde keer tegen elkaar op. De stand was 2-0 in het voordeel van Zadkine. De opdracht was om van reststromen van oud bladerdeeg en brood nieuwe, creatieve en smaakvolle gerechten te maken.

De gerechten werden vervolgens beoordeeld door een vakjury met o.a. Marianne van Keep van Verstegen en Sligro-directeur Ralph Post. Ditmaal was er een gedeelde winnaar: één van Zadkine en één van Albeda. Daardoor is de stand nu 3-1.

De schalen spijs die overbleven na het evenement werden naar de nabijgelegen nachtopvang van de Nico Adriaans Stichting (NAS) gebracht.

Wil je Peter van Drunen ook inzetten als presentator, interviewer of als voice-over voor jouw video, podcast of voor een (online) event? Kijk hier voor meer informatie en bekijk hier zijn showreel.

Deel dit artikel op social media >