Vlnr. Maryam, Naomi, Daniëlle, Typhoon en Bas

In de podcastserie Kleurrijk & Succesvol ontmoeten én interviewen jongeren hun helden en rolmodellen. In de eerste aflevering stond het interview met modegoeroe en televisiepersonality Olcay Gulsen op het programma, de heldin van de 17-jarige deelneemster Megan Pronk. In de tweede aflevering trans persoon Tijn de Jong, de held van Charlie. En in aflevering drie was Typhoon, Glenn Randamie, onze hoofdpersoon. Hij is de held van de 17-jarige Bas van Eijsden.

Kleurrijk & Succesvol is een project van mediamakers Peter van Drunen en Hans Kempen in samenwerking met Dona Daria, een organisatie die zich inzet voor een inclusieve samenleving.

De in totaal vijf afleveringen worden in 2022 uitgezonden via de kanalen van Dona Daria en Spotify. De volgende stop is het interview met Sylvana Simons in de Tweede Kamer.

Wil je Peter van Drunen ook inzetten als presentator, interviewer of als voice-over voor jouw video, podcast of voor een (online) event? Kijk hier voor meer informatie en bekijk hier zijn showreel.

Deel dit artikel op social media >