Fotocredits: Marieke Zelisse

In opdracht van De Burgemeesters Festivals B.V. werd Peter van Drunen gevraagd om de Vrijheidsmaaltijd in Delft op 5 mei 2022 te presenteren. Er waren ongeveer 130 mensen uitgenodigd om met elkaar te komen eten en drinken in de Nieuwe Kerk, o.a. de mensen van Uit Eten met Ina, een initiatief waarbij ‘alleengaande mensen’ maandelijks met elkaar gaan dineren.

Verder was er een optreden van zanger en pianist Guus Westdorp, die vooral liedjes van Ramses Shaffy vertolkte met wie hij in het verleden heeft samengewerkt. Daarnaast werd een prachtig gedicht over vrijheid voorgedragen door Anne Louise van den Dool.

Wil je Peter van Drunen ook inzetten als presentator, interviewer of als voice-over voor jouw video, podcast of voor een (online) event? Kijk hier voor meer informatie en bekijk hier zijn showreel.

Deel dit artikel op social media >