Peter van Drunen werd door de Amsterdamse Podcast Studio (onderdeel van Trenchcoat Film) gevraagd om de podcastserie Functie Elders van Rutger Koopmans te presenteren.

Koopmans werkte jarenlang bij de ING Bank totdat het begon te ‘kriebelen’ en hij in 2008 besloot op te stappen om te leven en werken in vrijheid. Daarna werkte hij een aantal jaar als persoonlijk adviseur voor Johan Cruijff. Hij beschrijft in zijn boek ‘Eigen Baas, leven en werken in vrijheid’ én in deze podcastserie ‘Functie Elders’ de hobbels en leermomenten op weg naar werkgeluk. Koopmans hoopt met deze serie ook andere mensen te inspireren hun hart te volgen op weg naar meer arbeidsvreugde.

Wil je Peter van Drunen ook inzetten als presentator, interviewer of als voice-over voor jouw video, podcast of voor een (online) event? Kijk hier voor meer informatie en bekijk hier zijn showreel.

Deel dit artikel op social media >