Peter van Drunen werd ingeschakeld om als presentator en interviewer mee te werken aan het 12,5-jarig jubileum van CJG Rijnmond (Centrum Jeugd en Gezin).

In het kader van het tweedaags evenement voor alle medewerkers heeft Peter in mei 2022 allereerst een videoserie opgenomen getiteld De Wandeling met de bestuurder en twee directieleden Hans Butselaar, Jolanda Kroep en Inge Diepenhorst.

Tijdens deze wandelingen voerden Peter persoonlijke gesprekken met de directieleden om de mens achter de manager te leren kennen. De videoserie dient als teaser voor het personeel voor een groter event dat in juni 2022 zal plaatsvinden en waar Peter ook aan zal meewerken.

Wil je Peter van Drunen ook inzetten als presentator, interviewer of als voice-over voor jouw video, podcast of voor een (online) event? Kijk hier voor meer informatie en bekijk hier zijn showreel.

Deel dit artikel op social media >