In opdracht van Pink Lemon Events trad Peter van Drunen op als presentator en gastheer tijdens een tweedaags personeelsevenement voor Bol Adviseurs.

De medewerkers van Bol Adviseurs hadden na coronatijd eindelijk weer eens een personeelsfeest. De ruim 300 personeelsleden verbleven gedurende één nacht in het Rotterdamse Mainport Hotel aan de voet van de Erasmusbrug. Hiervandaan werden zij op sleeptouw genomen door Pegasus Events met verschillende activiteiten in de stad. Later werd het personeelsfeest voortgezet op het schip de Blue Rhapsody die speciaal hiervoor in Rotterdam was aangemeerd. Op het schip werden de medewerkers getrakteerd op een goede maaltijd, entertainment aan boord en live optredens.

Peter was tijdens dit evenement in zijn blauw pak ‘het cement tussen de stenen’. Hij verwelkomde alle gasten in het Mainport Hotel, vergezelde verschillende groepen tijdens de activiteiten in de stad, begeleidde mensen naar het schip en vermaakte ze aan boord en de volgende ochtend begroette hij ze bij het ontbijt weer in het Mainport Hotel.

Bekijk hieronder nog een paar mooie foto’s.

Wil je Peter van Drunen ook inzetten als voice-over of als presentator voor jouw video of voor een event? Kijk hier voor meer informatie en bekijk hier zijn showreel.

Deel dit artikel op social media >