Peter van Drunen presenteerde op 11 juni 2021 voor de zevende keer op rij de Halve Veldjes Cup. De eerste editie in 2015 was nog iets kleiner, maar het evenement in Amsterdam-Zuid is uitgegroeid tot een heus festival en het grootste voetbaltoernooi van Nederland.

De organisatie was top als altijd met bandjes, foodtrucks, fysio en grappige trucks. De avond werd afgesloten met een fantastische band. Voor Peter is het elk jaar een waar genoegen, omdat hij hier veel van zijn kwaliteiten en liefhebberijen kwijt kan: slap ouwehoeren, gastheer spelen, entertainen, omroepen en presenteren.

Bekijk hieronder wat leuke foto’s.

Wil je Peter van Drunen ook inzetten als voice-over of als presentator voor jouw video of voor een event? Kijk hier voor meer informatie en bekijk hier zijn showreel.

Deel dit artikel op social media >