Als verslaggever was Peter van Drunen op zondag 12 juni bij de ATP-finale tussen Tim van Rijthoven, nummer 205 van de wereld, en Daniil Medvedev, de beste tennisser ter wereld. Van Rijthoven won de finale en werd daarmee de eerste Nederlander in tien jaar die een ATP-toernooi op zijn naam schreef.

De Roosendaler had nooit een wedstrijd op het hoogste niveau gewonnen toen hij met een wildcard het gras van Rosmalen betrad. Vanaf dat moment gebeurde er iets wonderlijks. Van Rijthoven verraste vriend en vijand door Taylor Fritz (nummer 14 van de wereld) te verslaan en later korte metten te maken met Felix Auger-Aliassime (nummer 9 van de wereld). In de finale vernederde hij de Russische nummer één van de wereld in twee sets ten overstaande van het enthousiaste thuispubliek.

Op deze finaledag bracht Peter verslag uit van het evenement en interviewde Maartje Basten, de vriendin van Tim van Rijthoven, tijdens de show van Stephan Bouwman op Qmusic.

Peter van Drunen met Maartje Basten, de vriendin van Tim van Rijthoven.

Wil je Peter ook inzetten als presentator, interviewer of als voice-over voor jouw video, podcast of voor een (online) event? Kijk hier voor meer informatie en bekijk hier zijn showreel.

Deel dit artikel op social media >