Foto: Mark Brants

In opdracht van radiozender Qmusic mocht Peter van Drunen verslag uitbrengen van de World Police & Fire Games in Rotterdam, het onderdeel boat rowing. Daarbij mocht hij zelf tijdens de wedstrijd in de sloep met politiemensen met PTSS.

Peter mocht mee op sloep 14 bij stuurman Raymond Scholten. “Wat een geweldige dag. Zulke lieve politiemensen ontmoet die allemaal kampen met PTSS vanwege ingrijpende gebeurtenissen tijdens hun dienstjaren. Maar deze geweldige collectieve prestatie van 15km roeien, bezorgt ze een onuitwisbare glimlach op het gezicht. Bij hen en ook bij mij”, zei Peter na afloop enthousiast.

Beluister via de YouTube-link hieronder de twee radiofragmenten.

Wil je Peter ook inzetten als presentator, interviewer of als voice-over voor jouw video, podcast of voor een (online) event? Kijk hier voor meer informatie en bekijk hier zijn showreel.

Deel dit artikel op social media >