In opdracht van Studio Tjibbe en Stichting Perspektief mocht Peter van Drunen de podcastserie Perspektief over gezondheid en vitaliteit presenteren. In deze serie komen medewerkers van zorginstelling Perspektief (instelling met 300 medewerkers) aan het woord over de manier waarop hun ziekte hun werkleven beïnvloedt. 

De gesprekken waren soms ontroerend, maar vooral hoopgevend. In elk gesprek was er ruimte voor humor en luchtigheid, waardoor de podcasts aangenaam zijn om naar te kijken. De bedoeling van de podcasts is om andere medewerkers binnen de stichting aan te zetten tot preventiemaatregelen ten gunste van hun gezondheid en ook stappen richting herstel te zetten als zij door ziekte getroffen zijn.

Wil je Peter ook inzetten als presentator, interviewer of als voice-over voor jouw video, podcast of voor een (online) event? Kijk hier voor meer informatie en bekijk hier zijn showreel.

Deel dit artikel op social media >