Peter van Drunen werd voor de tweede keer ingeschakeld om live radio te maken voor de duizenden medewerkers van HeidelbergCement in Nederland. Daarbij mocht hij een bevriende professional inschakelen als reporter vanuit Mebin Amsterdam West. Hij koos voor Stephan Bouwman.

In een twee uur durende live uitzending werden medewerkers van HeidelbergCement getrakteerd op leuke (verzoek)nummers en gesprekken met collega’s. Reporter Stephan kwam geregeld in de uitzending met een nieuwsupdate en een interview met één van de Heidelberg-collega’s, werkzaam bij Mebin Amsterdam.

Wil je Peter van Drunen ook inzetten als presentator, interviewer of als voice-over voor jouw video, podcast of voor een (online) event? Kijk hier voor meer informatie en bekijk hier zijn showreel.

Deel dit artikel op social media >