Peter van Drunen werd voor de derde keer ingeschakeld door De Burgemeesters voor de presentatie van een event. Ditmaal ging het om het Gezondheidsfestival Delft waar hij panels over stress en burnout en over jongeren en alcohol mocht leiden. 

In het weekend van 24 en 25 september was Peter dagvoorzitter tijdens het Gezondheidsfestival Delft. Op dit festival, gehouden op diverse locaties in Delft, leidde hij verschillende panels. Op zaterdag allereerst het panel Jongeren & Alcohol met Nico van der Lely, aansluitend het panel Stress & Burnout met Esther Hasselman, Michel Cornelis en Yasmae Omar en ter besluit het panel over transzorg en gender equality met o.a. Tam Bruggeman.

Foto’s: Marieke Zelisse Photography

Wil je Peter van Drunen ook inzetten als presentator, interviewer of als voice-over voor jouw video, podcast of voor een (online) event? Kijk hier voor meer informatie en bekijk hier zijn showreel.

Deel dit artikel op social media >