In opdracht van Trenchcoat Film werd Peter van Drunen ingeschakeld voor de presentatie van een bedrijfsfilm van Pensioenfonds Horeca & Catering. Dit arbeidscommunicatiefilmpje is erop gericht nieuw personeel te werven. 

Bij een pensioenfonds wordt vaak gedacht aan oud, stoffig en saai, maar Horeca & Catering bewijst dat dit een achterhaald imago is. Deze organisatie, die verantwoordelijk is voor de pensioenen van iedereen die werkzaam is in de horeca en catering, heeft in coronatijd het pand in Zoetermeer omgebouwd tot walhalla voor jonge medewerkers. In het filmpje, dat momenteel wordt gemonteerd, komt het jonge, frisse imago van het pensioenfonds naar voren.

Regie: Tommie Fortuin. Camera: David van der Meijde. Producent: Laurens Peek (Trenchcoat Film)

Wil je Peter van Drunen ook inzetten als presentator, interviewer of als voice-over voor jouw video, podcast of voor een (online) event? Kijk hier voor meer informatie en bekijk hier zijn showreel.

Deel dit artikel op social media >