Binnenkort start de videopodcastserie Verschilmakers van de Nico Adriaans Stichting (NAS), waarin Peter van Drunen in gesprek gaat met mensen die het verschil maken of kunnen maken voor de cliënten van de NAS. De NAS is een zorginstelling uit Rotterdam die zich inzet voor kwetsbare mensen, veelal mensen die op straat hebben geleefd, die trauma’s en/of verslavingen en psychiatrische klachten hebben.

In deze nieuwe videopodcastserie, die op 1 november 2022 officieel van start gaat, interviewt Peter zogenoemde verschilmakers: mensen die om wat voor reden ook verschil maken of kunnen maken voor de kwetsbare doelgroep van de NAS uit Rotterdam. In aflevering 1 praat Peter met Jan Geurtz over verslavingen. Geurtz was zelf lange tijd verslaafd aan amfetamine, maar het lukte hem om hiermee te stoppen zonder al teveel moeite. Later hielp hij mensen van het roken af en schreef hij boeken over verslavingen.

Van zijn bestsellers ‘De opluchting’, ‘Verslaafd aan liefde’ en ‘De verslaving voorbij’ werden honderdduizenden exemplaren verkocht. Geurtz is geen voorstander van de reguliere verslavingszorg, maar heeft zijn eigen opvattingen over het ontstaan en behandelen van verslavingen.

Wil je Peter van Drunen ook inzetten als presentator, interviewer of als voice-over voor jouw video, podcast of voor een (online) event? Kijk hier voor meer informatie en bekijk hier zijn showreel.

Deel dit artikel op social media >