HR en payroll-bedrijf ADP start binnenkort met een videopodcastserie. Ter voorbereiding hierop kregen de beoogde podcast-hosts een training van Peter van Drunen namens Podcast Studio Rotterdam

In de Podcast Moderator Training van Podcast Studio Rotterdam, onderdeel van Trenchcoat Film, leer je de basis van het (video)podcasten. Je leert presenteren en interviewen tijdens het opnemen van (video)podcasts. Hoe gebruik je je stem? Hoe bereid je een interview voor? Welke gesprekstechnieken zet je in? Hoe blijf je in het moment en weet je de kijker en luisteraar te boeien? De Podcast Moderator Training is een maatwerkprogramma, waardoor de inhoud per case een beetje verschilt. Peter van Drunen loodst je met zijn jarenlange ervaring met het presenteren van radioshows en podcasts door het cursusprogramma heen.

Wil je Peter van Drunen ook inzetten als presentator, interviewer of als voice-over voor jouw video, podcast of voor een (online) event? Kijk hier voor meer informatie en bekijk hier zijn showreel.

Deel dit artikel op social media >