Peter van Drunen was in januari 2023 voor de tweede keer presentator van een videoserie voor een opleiding van Chapter Works. De eerste serie (een jaar geleden) was voor een opleiding tot zonnepaneelinstallateur. Deze tweede serie was voor een opleiding tot warmtepompmonteur.

Peter loodst de deelnemers door de opleiding door middel van video’s. Een aantal clips werd opgenomen in de thuisstudio van Let’s Learn in Nootdorp. Andere video’s werden opgenomen op locatie tijdens het installeren van een warmtepomp, zodat voor deelnemers direct duidelijk wordt hoe de installatie gemonteerd en in werking gesteld kan worden.

Wil je Peter van Drunen ook inzetten als presentator, interviewer of als voice-over voor jouw video, podcast of voor een (online) event? Kijk hier voor meer informatie en bekijk hier zijn showreel.

Deel dit artikel op social media >