Als presentator en reporter werk ik voor een videocampagne van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. In deze campagne is het de bedoeling dat ondernemers en consumenten meer bewust worden van de veranderende regelgeving op het gebied van wegwerpbakjes en – bekers, die plastic bevatten.

Het is derde klus voor communicatiebureau Tappan waar ik voor word ingeschakeld. Eerder werd ik ingezet als presentator bij twee verschillende zwerfafvalpreventiecampagnes. Bij deze campagne gaat het om bewustwording dat ondernemers vanaf 1 juli 2023 geen gratis wegwerpbakjes en – bekers meer meegeven aan klanten bij afhalen en bezorgen. Ook moet er een herbruikbaar alternatief worden aangeboden, zoals een circulair bekersysteem. Je kunt er als ondernemer ook voor kiezen dat klanten met hun eigen bakje of beker bij je terechtkunnen. In totaal zijn er drie opnamedagen op uiteenlopende locaties in Nederland. De video’s verschijnen voor juli op het platform minderwegwerpplastic.nl.

Wil je Peter van Drunen ook inzetten als presentator, interviewer of als voice-over voor jouw video, podcast of voor een (online) event? Kijk hier voor meer informatie en bekijk hier zijn showreel.

Deel dit artikel op social media >