Voor de vierde keer was ik presentator, gastheer en reporter bij de bakwedstrijd tussen studententeams van ROC Zadkine en Albeda College. Elk jaar is de vraag: welke teams maken de lekkerste, mooiste en meest produceerbare gerechten van reststromen (producten die normaliter worden weggegooid)?  

De studenten gingen aan de slag met reststromen basilicum, mango, munt en bladerdeeg. Daar kwamen de creatiefste en lekkerste gerechten uit. De winnaars waren de makers en bedenkers van de MangoMellow, marshmellows gemaakt van mango’s.

Net als in voorgaande jaren maakte ik videocontent samen met cameraman Ruben Munoz Gonzalez. Daarnaast presenteerde ik de prijsuitreiking en interviewde studenten, docenten en leden van de vakjury. Ook initiatiefnemer Junion Hanenberg van IntelligentFood werd geïnterviewd.

Decor van deze vierde editie was de Food Innovation Academy in Vlaardingen.

Wil je Peter van Drunen ook inzetten als presentator, interviewer of als voice-over voor jouw video, podcast of voor een (online) event? Kijk hier voor meer informatie en bekijk hier zijn showreel.

Deel dit artikel op social media >