Voor Qmusic mocht ik voor de derde keer op rij verslag uitbrengen van de Rotterdam Marathon. In twee blokjes kwam ik live in de uitzending bij Stephan Bouwman. Hiervoor sprak ik o.a. burgemeester Aboutaleb, winnaar Bashir Abdi en Nederlands kampioene Anne Luijten, die vooral voor haar ernstig zieke vader liep.

Ik vind de Rotterdam Marathon een fantastisch evenement. Heerlijk om als reporter al die geluksstofjes in te ademen bij de finish. Soms zijn de emoties heftig, omdat er vaak een speciale reden is waarom iemand besluit de marathon te lopen. De ontlading is dan groot. Heel bijzonder om daar jaarlijks getuige van te zijn en mooie verhalen op te halen.

Wil je Peter van Drunen ook inzetten als presentator, interviewer of als voice-over voor jouw video, podcast of voor een (online) event? Kijk hier voor meer informatie en bekijk hier zijn showreel.

Deel dit artikel op social media >