Op 25 april 2023 beleefde ik mijn vuurdoop als presentator van het programma ‘Dwars Door Rijnmond’ op Radio Rijnmond. Tijdens deze dagelijkse show reist de presentator door de regio, op zoek naar bijzondere gebeurtenissen, mensen en verhalen. Mijn debuut was in het nieuwe klim – en springcentrum Spider City, de binnenvariant van Fun Forest.

Spider City was een geweldig avontuur. Er waren ongeveer dertig kinderen aan het spelen tijdens de Pre-Opening van dit Indoor klimcentrum. In het programma schakel ik tussen de kinderen en volwassenen en de organisatoren van het hele spektakel. Zelf waag ik ook een sprong live op de radio met mijn hoogtevrees.

Binnenkort mag ik voor een langere periode vaste presentator Erik Lemmers vervalen, als hij op vakantie gaat naar Australië. Van 8 tot en met 19 mei en van 29 mei tot en met 9 juni (met uitzondering van Hemelvaartsdag).

Wil je Peter van Drunen ook inzetten als presentator, interviewer of als voice-over voor jouw video, podcast of voor een (online) event? Kijk hier voor meer informatie en bekijk hier zijn showreel.

Deel dit artikel op social media >