Wat een eervolle taak! In opdracht van Podcast Studio Rotterdam deed ik vandaag het afscheidsinterview met Wilke Vos, die na 44 jaar onderwijs met pensioen gaat als directeur van basisschool De Kleine Prins in Rotterdam-Alexander. 

Aan de hand van zijn favoriete boeken, bespreken we in deze videopodcast zijn loopbaan, persoonlijk leven en visie op het onderwijs. “Het belangrijkste is onzichtbaar voor de ogen. Je moet zoeken met je hart.” Relaties van Wilke krijgen na zijn afscheid een QR-code met deze podcast.

Later heb ik Wilke nog geportretteerd voor de Havenloods en interviewde ik hem live op Radio Rijnmond over zijn afscheid.

Wil je Peter van Drunen ook inzetten als presentator, interviewer of als voice-over voor jouw video, podcast of voor een (online) event? Kijk hier voor meer informatie en bekijk hier zijn showreel.

Deel dit artikel op social media >