Voor Radio Rijnmond presenteerde Peter van Drunen op maandag 15 mei de huldiging van Feyenoord. De ploeg van trainer Arne Slot werd een week daarvoor kampioen van Nederland. Op de dag van de huldiging vond een ware pelgrimstocht door Nederland plaats met de Coolsingel als heilige bestemming. 

Peter presenteerde de show vanuit de studio met regisseur Cris Rolandus en technicus Willem Teeuw. Verslaggevers Dennis van Eersel, Maikel Coomans, Jelle Gunneweg, Jesse van Someren en Dennis Kranenburg deden interviews op en rondom het Stadhuis. Deze uitzending was na de kampioenswedstrijd zelf één van de best beluisterde shows op Radio Rijnmond van dit jaar.

Wil je Peter van Drunen ook inzetten als presentator, interviewer of als voice-over voor jouw video, podcast of voor een (online) event? Kijk hier voor meer informatie en bekijk hier zijn showreel.

Deel dit artikel op social media >