Als kind was ik gek op radio. Ik speelde samen met mijn broertje ‘radiootje’ met de bandrecorder van mijn vader. We maakten talloze fictieve programma’s en tegelijk luisterde ik de kunst af bij mijn helden van Veronica op Radio 3.

Als tiener meldde ik me aan bij de lokale omroep van Ridderkerk (RTV Ridderkerk) om daar samen met mijn buurjongen René een vernieuwend radioprogramma te maken.

Als radiotalent kwam ik uiteindelijk in de finale van het BNN-televisieprogramma Hey DJ waar jonge makers door gevestigde DJ’s als Giel Beelen en Ruud de Wild werden opgeleid.

Na dat BNN-avontuur haalde ik mijn diploma Bachelor of Social Work aan de Hogeschool Rotterdam en werkte ik een tijdje als maatschappelijk werker in de Haagse Schilderswijk. Later keerde ik wel weer terug in het radiovak en presenteerde programma’s op Stadsradio Rotterdam en Radio Rijnmond. Ook hoor je me sinds 2017 als sportverslaggever Qmusic.

In 2013 kreeg ik een baan als sportjournalist in Londen. Dat was een te gekke tijd, omdat ik bijzondere mensen ontmoette en veel over mezelf leerde.

Na anderhalf jaar Londen heb ik in Nederland nog vijf jaar voor datzelfde sportmediabedrijf (DAZN) gewerkt en mocht ik de belangrijkste sporters – van Marco van Basten tot Max Verstappen – interviewen.

Tussendoor schreef ik in 2017 een boek met voormalig profvoetballer (o.a. Oranje en Feyenoord) Ruben Schaken over de wondere wereld van het moderne profvoetbal.

Vanaf 2018 presenteerde ik radio – en televisieprogramma’s voor RTV Rijnmond, waaronder meer dan dertig afleveringen van de populaire voetbaltalkshow FC Rijnmond. In 2020 won ik als presentator van die talkshow een NL Award voor beste televisieprogramma met een aflevering over racisme in de sport.

Momenteel presenteer ik veel events, talkshows en podcasts voor bedrijven en zorginstellingen. Daarnaast werk ik als sportverslaggever voor Qmusic. Geregeld ben ik in die rol bij sportevenementen zoals het ABN Amro World Tennis Tournament, de Rotterdam Marathon of het ATP-toernooi van Rosmalen (met Van Rijthoven v Medvedev).

Tot slot coach en begeleid ik twee dagen per week kwetsbare Rotterdammers (veelal ex-daklozen met verslavingen en/of trauma’s) in hun zoektocht naar zichzelf en een beter leven.

Je zou het bijna vergeten, maar natuurlijk heb ik ook een privéleven. Daarin spelen mijn mijn vrouw Winny, mijn zoontje Sam en m’n vrienden een belangrijke rol.