Dé interactieve dagvoorzitter!

Ik ben Peter van Drunen. Mijn leven werd gevormd door een aangeboren passie voor radio. Ik geloof sterk in het verbinden van mensen, het delen van inzichten en het faciliteren van levendige discussies. Mijn streven is om het publiek te inspireren, informeren en vermaken en zo bij te dragen aan het behalen van de doelstellingen van mijn opdrachtgevers. Je kunt mij boeken als presentator en dagvoorzitter.

Vrijblijvende aanvraag

“PETERS NATUURLIJKE NONCHALANCE IS BIJZONDER AANSTEKELIJK.”

-Jean Marc Bilderbeek (TEDx speakercoach)

Aantal events

65

Aantal jaar ervaring

8

Aantal Locaties

46

Mijn missie…

Mijn missie als dagvoorzitter is om evenementen tot een groot succes te maken door als brug te fungeren tussen sprekers en het publiek. Ik streef ernaar om het publiek te inspireren, informeren en vermaken, en zo bij te dragen aan het behalen van de doelstellingen van mijn opdrachtgevers.

Neem contact op

Interactief

Een van mijn belangrijkste kenmerken tijdens optredens is mijn interactieve aanpak. Ik weet hoe ik het publiek moet betrekken en betrokken moet houden bij het evenement.

Meedenkend

Ik sta bekend om mijn proactieve en meedenkende benadering van evenementen. Ik ga verder dan alleen het vervullen van de rol van dagvoorzitter.

Maatschappelijk contact

Mijn sterke maatschappelijke contacten maken me uniek als dagvoorzitter. Mijn netwerk strekt zich uit tot invloedrijke figuren en experts in verschillende sectoren.

Mijn passie…

Mijn passie ligt in het verbinden van mensen, het delen van inzichten en het faciliteren van levendige discussies. Mijn visie is gericht op het bevorderen van groei en ontwikkeling binnen organisaties door middel van interactieve en inspirerende evenementen.

Meer informatie

“Ik heb Peter meerdere keren ingehuurd als dagvoorzitter. Zijn voorbereiding en professionaliteit vielen mij altijd op. Peter voelt een publiek goed aan en weet een prettige sfeer neer te zetten. Hij kan met cyber security professionals goed tot de kern komen van een discussie en houdt tijdens het event goed overzicht. Naast dagvoorzitter is hij ook presentator voor eLearnings op ons platform, een tekst met autocue is voor Peter een ‘walk in the park’. Kortom; Peter is een fijne man om mee samen te werken en zal onder druk of bij veranderingen altijd presteren.”

Maarten van den Heuvel, Founder bij Arda

“Peter is een professionele, warme en inspirerende dagvoorzitter! Ik heb al een aantal keer voor CJG Rijnmond met Peter mogen werken en met heel veel plezier. Het resultaat is altijd een 10! Hij is zeer betrokken, bereid zich goed voor, denkt mee, vult aan en schaaft bij … en is een inspirator voor iedereen waarmee hij werkt. Hij heeft oog voor detail en wil zijn gasten altijd op hun gemak stellen, om zo het mooiste verhaal te kunnen laten horen. Peter is een vakman met een groot (zorg)hart.”

Mariska de la Saussaye Briët, Hoofd communicatie en strategisch communicatieadviseur bij CJG Rijnmond

“Ik heb Peter meermaals ingehuurd als dagvoorzitter/presentator voor onze livestream en offline evenementen. Peter heeft een hoge affiniteit voor het sociale domein, een aanwinst voor zijn inzet bij een aantal van onze klanten. Zijn diepgaande kennis en begrip van de sector stelt hem in staat om met gemak complexe onderwerpen te navigeren en deze op een toegankelijke manier te presenteren aan het publiek. Zijn grondige voorbereiding en assertiviteit zijn kenmerkend voor zijn streven naar het beste resultaat, wat altijd terugkomt in zijn werk.”

Roy Boersema, Creative director bij Studio Tjibbe

Neem contact op

Heb je interesse in mij als dagvoorzitter voor jouw evenement? Stuur me dan een bericht. Je kunt me uiteraard ook bellen op telefoonnummer 06-53692380 of mailen naar info@petervandrunen.com.

Daarom kies je voor dagvoorzitter Peter van Drunen:

  • Interactieve dagvoorzitter
  • Maatschappelijk contact
  • Meedenkend
Bedankt voor je bericht. Het is verzonden.
Er is een fout opgetreden bij het verzenden van uw bericht. Probeer het later nog eens.

Recente events

TEDX ROTTERDAM

HALVE VELDJES CUP

ING CRO DAY

VERENIGINGS
CONGRES

CJG RIJNMOND

GEZONDHEIDS
FESTIVAL

DIPLOMERING
INHOLLAND
IN DE KUIP

FUSIE-EVENT
KESSLER
PERSPEKTIEF

PINK LEMON
EVENTS

BEVRIJDINGS
FESTIVAL