Op zaterdag 10 juni presenteerde ik voor het negende jaar op rij de Halve Veldjes Cup op het Olympiaplein in Amsterdam. De eerste editie in 2015 was nog iets kleiner, maar het evenement in Amsterdam-Zuid is met 1000 deelnemers en nog eens 1000 extra toeschouwers uitgegroeid tot een heus festival en het grootste voetbaltoernooi van Nederland.

De organisatie was top als altijd met bandjes, foodtrucks, fysio en grappige trucks. De avond werd afgesloten met een fantastische band. Voor mij is het elk jaar een waar genoegen, omdat ik hier veel verschillende kwaliteiten en liefhebberijen kwijt kan: slap ouwehoeren, gastheer spelen, entertainen, omroepen en presenteren.

Bekijk hieronder wat foto’s.

Wil je Peter van Drunen ook inzetten als voice-over of als presentator voor jouw video of voor een event? Kijk hier voor meer informatie en bekijk hier zijn showreel.

Deel dit artikel op social media >