In oktober 2023 was ik dagvoorzitter tijdens het fusie-event van KesslerPerspektief in theater De Veste in Delft.

KesslerPerspektief is een organisatie die voortkomt uit de Kessler Stichting en Stichting Perspektief. De Kessler Stichting met bestuurder Bram Schinkelshoek zet zich in voor kwetsbare inwoners van Den Haag. Zo staat de stichting bekend om de nachtopvang en de Soepbus en tal van andere voorzieningen voor mensen zonder eigen slaapplek.

Stichting Perspektief met bestuurder Miriam Heringa is als zorginstelling actief in de regio Delft en Rotterdam. De stichting heeft tal van voorzieningen voor kwetsbare inwoners uit die regio.

In het verleden werkte ik als casemanager bij de Kessler Stichting. Ook was ik kwartiermaker bij het project Sesam in samenwerking met woningcorporatie Haag Wonen om huisontruimingen te voorkomen. Bij Stichting Perspektief had ik eerder als presentator en dagvoorzitter van events gewerkt. Mooi dat dit, vrij toevallig, op deze manier samenkwam op het fusie-event.

De twee hierboven genoemde bestuurders, Bram Schinkelshoek en Miriam Heringa, worden nu samen bestuurder van de fusie-organisatie KesslerPerspektief.

Wil je Peter van Drunen ook inzetten als presentator, interviewer of als voice-over voor jouw video, podcast of voor een (online) event? Kijk hier voor meer informatie en bekijk hier zijn showreel.

Deel dit artikel op social media >