In opdracht van de Amsterdamse Podcast Studio gaf ik een podcast training aan twee medewerkers van onderzoeksbureau Ruigrok. 

Eerder gaf ik podcast trainingen voor o.a. Anywhere365, basisschool De Kleine Prins, ADP en Sterk Werk. Vanuit mijn radio – en podcastervaring leer ik je in deze training zelf aan de slag te gaan met een (video)podcast vanuit je bedrijf. Een klein beetje theorie, maar vooral heel veel oefenen in een ontspannen én professionele omgeving met regisseur. We helpen je de podcasts goed voor te bereiden en evalueren de opnames tijdens de terugluister/kijkmomenten.

Wil je Peter van Drunen ook inzetten als presentator, interviewer of als voice-over voor jouw video, podcast of voor een (online) event? Kijk hier voor meer informatie en bekijk hier zijn showreel.

Deel dit artikel op social media >