In de videopodcastserie Verschilmakers in de zorg ga ik in gesprek met mensen die het verschil maken of kunnen maken voor de cliënten van de NAS. De NAS is een zorginstelling uit Rotterdam die zich inzet voor kwetsbare mensen, veelal mensen die op straat hebben geleefd, die trauma’s en/of verslavingen en psychiatrische klachten hebben.

In de eerste podcast komt verslavingsdeskundige Jan Geurtz aan het woord. Deze videopodcast heeft al ruim 50.000 kijkers op YouTube. In de zesde aflevering hoor en zie je de Rotterdamse zorgwethouder Ronald Buijt over zijn liefde voor zijn vader, Feyenoord en Fortuyn, over de maatschappelijke opvang en over een nieuw plan om de problemen met overlastgevende daklozen aan te pakken en tegelijk zorg te dragen voor hun gezondheid.

Wil je Peter van Drunen ook inzetten als presentator, interviewer of als voice-over voor jouw video, podcast of voor een (online) event? Kijk hier voor meer informatie en bekijk hier zijn showreel.

Deel dit artikel op social media >