Voor Qmusic was ik voor het derde jaar op rij als verslaggever bij het ABN AMRO Open tennistoernooi in de Rotterdamse Ahoy. 

Tijdens elke editie interview ik toernooidirecteur én voormalig tenniskampioen Richard Krajicek. Daarnaast spreek ik met gasten en andere tennistoppers. In dit geval had ik interviews met rolstoeltenniskampioene Jiske Griffioen, ambassadeur Jan Kooijman en dubbelkampioen Wesley Koolhof die eerder Wimbledon op zijn naam schreef. De interviews had ik opgenomen en gemonteerd en vanuit de Ahoy ging ik twee keer vijf minuten live in de show van Stephan Bouwman op Qmusic.

Na afloop van de finale sprak ik nog met Louis van Gaal, die als VIP te gast was op het toernooi. Dat interview werd alsnog gepubliceerd door het AD. Een geluidsfragment uit mijn interview met Van Gaal werd een dag later gebruikt door de Avondshow met Lubach.

Wil je Peter van Drunen ook inzetten als presentator, interviewer of als voice-over voor jouw video, podcast of voor een (online) event? Kijk hier voor meer informatie en bekijk hier zijn showreel.

Deel dit artikel op social media >