De noodopvang in de Maassilo (2020-2021).

Mijn werk in de media combineer ik graag met sociaal-maatschappelijke projecten. In 2004 haalde ik mijn Bachelor of Social Work en werkte ik voor verschillende instanties met uiteenlopende doelgroepen. Sinds augustus 2020 werk ik parttime als maatschappelijk werker en PR-communicatieadviseur bij de Nico Adriaans Stichting in Rotterdam.

De Nico Adriaans Stichting zet zich met 145 medewerkers met ziel en zaligheid in voor kwetsbare Rotterdammers. Meestal mensen die hun huis zijn kwijtgeraakt door verslavingen, een traumatisch verleden of andere psychosociale klachten. Als ambulant woonbegeleider coach en begeleid ik een aantal cliënten in de richting van een beter leven.

Verder houd ik me bezig met PR en communicatie voor de stichting, veelal door middel van storytelling content. Zo schrijf ik o.a. verhalen over cliënten en medewerkers van de NAS voor de Havenloods Rotterdam.

Van januari tot en met mei 2021 was ik ook betrokken bij het maatschappelijk werk in de noodopvang in de Maassilo.

Deel dit artikel op social media >