Sinds 2014 lever ik geregeld sportbijdragen aan radioprogramma’s op FunX. Dat begon tijdens het WK van 2014 in Brazilië. Luister hier naar een sportbijdrage uit die tijd.

In februari 2021 sprak ik in het programma Topix op FunX over de exorbitante bedragen die omgaan in de voetballerij naar aanleiding van het uitgelekte salaris van Lionel Messi bij FC Barcelona. De belangrijkste vraag: is het eigenlijk wel normaal dat voetballers zoveel verdienen? Ter voorbereiding op de radiobijdrage sprak ik voor iets meer achtergrondinformatie met Chris Woerts (commercieel manager in de voetballerij) en Manfred Laros (algemeen directeur van Sparta). Ook verdiepte ik me in de cijfers van Lionel Messi bij FC Barcelona en Arjen Robben bij FC Groningen.

Co-presentator van Afrika Cup Fanclub, hier met host Giorgio Hokstam en onze gast Nasser El Khayati.

Deel dit artikel op social media >