In opdracht van Buro Rietveld presenteerde Peter van Drunen in april 2021 de online pubquiz voor Strukton. Deze quiz was georganiseerd in verband met het honderdjarig bestaan van het bouw – en spoorbedrijf.

De pubquiz, die bestond uit vier ronden, vond op Peters aanraden plaats in de studio van MB Audiovisual in Barendrecht.

Na afloop van deze klus kreeg Peter een vijf-sterrenbeoordeling van Bureau Rietveld op boekingskantoor Showbird.

Veel lof voor Peter

Hij was enthousiast, maar toch relaxed voor de camera. Ook dacht Peter mee om het event te laten slagen. De communicatie was erg goed. Hij was goed voorbereid, zijn improvisatie was goed en het sloeg goed aan bij de doelgroep. Genoten en een geslaagde Pubquiz!

Wil je Peter van Drunen ook inzetten als presentator voor jouw video of voor een event? Kijk hier voor meer informatie en bekijk hier zijn showreel.

Deel dit artikel op social media >