Donderdag 17 juni 2021 presenteert Peter van Drunen de feestelijke slotbijeenkomst van het project ‘Vaders onder druk’, dat bedacht en uitgevoerd is door Dona Daria, een stichting die zich inzet voor inclusiviteit.

In de afgelopen (corona)tijd – een tijd waarin vaders thuis bleven en gezinnen onder hoogspanning kwamen, soms met huiselijk geweld tot gevolg – heeft Dona Daria dialogen opgezet waaraan 400 mannen Rotterdamse mannen deelnamen om te praten over mannelijkheid en vaderschap. Welke verwachtingen zijn er van de vaderrol? Wat neem je mee vanuit je eigen ervaringen, maar wat wil je graag anders doen?

Tekst gaat verder onder de video.

In deze video komen worstelingen terug die je vaak hoort van vaders.

Tijdens deze slotbijeenkomst in het Marriott Hotel wordt teruggekeken op het project ‘Vaders onder druk’, maar er wordt ook vooruit gekeken naar toekomstige plannen en projecten voor Rotterdamse mannen, jongens en vaders. Ook is er een keynote van Jens van Tricht, die zich vanuit Emancipator al jaren hard maakt voor mannenemancipatie en vindt er een dialoog plaats tussen verschillende partijen (waaronder de gemeente Rotterdam) over dit onderwerp.

Er zullen dertig mensen fysiek aanwezig zijn, anderen kunnen het programma volgen via een live stream.

Wil je mij ook inzetten als presentator voor jouw video, podcast, radioshow of voor een event? Kijk hier voor meer informatie en bekijk hier mijn showreel.

Deel dit artikel op social media >