In opdracht van Let’s Learn werd Peter van Drunen ingeschakeld voor het inspreken van een videoserie over het gebruik van sociale media. Binnen Jeugdzorg hebben veel medewerkers te maken met stalking en bedreiging via social media. Daarom een videoserie om te wijzen op de gevaren en op mogelijkheden om je accounts beter te beveiligen.

Na eerdere opdrachten voor Let’s Learn voor zorginstellingen als Menzis en Laurens, werd Peter gevraagd om deze videoserie van zijn stemgeluid te voorzien. Vanuit zijn thuisstudio heeft Peter meerdere takes opgenomen om de voice-overs op zo hoog mogelijke kwaliteit te krijgen. De takes vielen in de smaak bij Let’s Learn.

Wil je Peter van Drunen ook inzetten als presentator, interviewer of als voice-over voor jouw video, podcast of voor een (online) event? Kijk hier voor meer informatie en bekijk hier zijn showreel.

Deel dit artikel op social media >