In de videopodcastserie Verschilmakers in de zorg gaat Peter van Drunen in gesprek met mensen die het verschil maken of kunnen maken voor de cliënten van de NAS. De NAS is een zorginstelling uit Rotterdam die zich inzet voor kwetsbare mensen, veelal mensen die op straat hebben geleefd, die trauma’s en/of verslavingen en psychiatrische klachten hebben.

In de eerste podcast komt verslavingsdeskundige Jan Geurtz aan het woord. Deze videopodcast had na een maand al ruim 12.000 kijkers op YouTube. In de tweede podcast, die op 19 november werd opgenomen, ging Peter in gesprek met bevlogen NAS-bestuurder Anita Schaaij. Zij nam in 2020 het stokje over van de terminaal zieke bestuurder Frans Brouwers, nadat zij officieel al met pensioen was gegaan na een lange carrière in de zorg.

Wil je Peter van Drunen ook inzetten als presentator, interviewer of als voice-over voor jouw video, podcast of voor een (online) event? Kijk hier voor meer informatie en bekijk hier zijn showreel.

Deel dit artikel op social media >