Na eerder dit jaar een aantal losse shows te hebben gepresenteerd, presenteerde ik in juni 2023 twee weken lang het programma Rijnmond Nu voor Radio Rijnmond. Tijdens deze periode (juni-juli 2023) verving ik vaste presentator Reint-Jan Potze, die op vakantie ging. Jet Sol was gedurende deze twee weken mijn producer en sidekick. 

Om interactie met luisteraars bevorderen, introduceerden we het spelletje ‘De Tune van Toen’, wat resulteerde ik dagelijks meer dan twintig bellers. Verder waren er veel nieuwsonderwerpen en vaste rubrieken. Een gezellige zomervervangingsshow die in de smaak viel bij de luisteraars.

Wil je Peter van Drunen ook inzetten als presentator, interviewer of als voice-over voor jouw video, podcast of voor een (online) event? Kijk hier voor meer informatie en bekijk hier zijn showreel.

Deel dit artikel op social media >