Voor het afscheid van CJG Rijnmond bestuurder Hans Butselaar werd ik gevraagd als dagvoorzitter, omdat ik eerder als presentator tijdens het 12,5-jarig jubileum van CJG had gewerkt en wij direct een goede klik hadden. Tijdens dit afscheid leidde ik een talkshow met publiek in theater Walhalla.

In de talkshow die vooral draaide om CJG Rijnmond en om Hans als bestuurder schoven (voormalig) wethouders, collega’s en andere professionals uit het werkveld aan. Als dagvoorzitter loodste ik het publiek op een luchtige manier, gehuld in paarse CJG-kleuren, door het programma.

Wil je Peter van Drunen ook inzetten als presentator, interviewer of als voice-over voor jouw video, podcast of voor een (online) event? Kijk hier voor meer informatie en bekijk hier zijn showreel.

Deel dit artikel op social media >