Voor de derde keer werd ik ingeschakeld om live radio te maken vanuit het Belgische Kampenhout voor de duizenden medewerkers van HeidelbergCement in Nederland. Daarbij mocht ik voor de tweede keer mijn bevriende professional Stephan Bouwman (Qmusic) inschakelen als reporter vanuit Mebin Europoort. 

In een twee uur durende live uitzending werden medewerkers van HeidelbergCement getrakteerd op leuke (verzoek)nummers en gesprekken met collega’s. Reporter Stephan kwam geregeld bij mij in de uitzending met nieuwsupdates en interviews Mebin-collega’s.

Foto: Verslaggever Stephan Bouwman vanaf locatie bij Mebin Europoort

Wil je Peter van Drunen ook inzetten als presentator, interviewer of als voice-over voor jouw video, podcast of voor een (online) event? Kijk hier voor meer informatie en bekijk hier zijn showreel.

Deel dit artikel op social media >