Een dag om nooit te vergeten. Op 28 september presenteerde ik de middagshow Afslag Rijnmond op die gitzwarte dag waarop Fouad L. drie mensen doodschoot in het centrum van Rotterdam. 

Eerst leek Afslag Rijnmond een normale uitzending te worden, maar al snel nam de berichtgeving over een brand in Rotterdam-West en een schietpartij  toe. Subiet werd besloten dat ik het muziekprogramma moest onderbreken en de luisteraars nauwgezet op de hoogte moest houden van de ontwikkelingen in de stad. Zo schakelde ik van 15:30 tot 19:00 uur op de dag van het bloedbad dat Fouad L. aanrichtte met verschillende verslaggevers in de stad en hield luisteraars op de hoogte van het laatste nieuws. Daarnaast interviewde ik mensen die aanwezig waren in het ziekenhuis.

Hier lees je meer over de gebeurtenis die nog lang zou nadreunen in de regio en ver daarbuiten.

Wil je Peter van Drunen ook inzetten als presentator, interviewer of als voice-over voor jouw video, podcast of voor een (online) event? Kijk hier voor meer informatie en bekijk hier zijn showreel.

Deel dit artikel op social media >