In opdracht van Arda presenteerde ik voor de achtste keer een videoserie over cybercrime. In deze video’s, opgenomen in een Zoetermeerse parkeergarage, ben ik presentator van een videoserie voor de Veiligheidsregio waarbij een ethisch hacker probeert een bedrijf binnen te dringen.

Met het ontwikkelen van games en andere content probeert Arda samen met zijn samenwerkingspartners Hunt&Hackett en Legian bewustwording te creëren over cybercrime bij hun eindgebruikers. Voor de explainer video’s ben ik één van de vaste gezichten.

Vlnr. Atze (camera), Peter (presentatie) en Iris (graphics design)

Wil je Peter van Drunen ook inzetten als presentator, interviewer of als voice-over voor jouw video, podcast of voor een (online) event? Kijk hier voor meer informatie en bekijk hier zijn showreel.

Deel dit artikel op social media >