In december 2023 en januari 2024 was ik presentator van de programma’s Lunchbreak en De Boer Op als vervanger van Erik Lemmers en Ruud de Boer. Hierdoor nam ik ook de themaweek ’40 jaar Radio Rijnmond’ voor mijn rekening. In het kader hiervan had ik interviews geregeld met oud-medewerkers als Paul de Leeuw, Richard Groenenendijk en Wilfried de Jong. Ook blikten we terug op 40 jaar Rijnmond met legendarische radiofragmenten uit het roemrijke Rijnmond-archief.

Naast het presenteren van deze radioshows nam ik de presentatie van het televisieprogramma Lokaal voor mijn rekening. Dit is een programma waarin Rijnmond samenwerkt met de grootste lokale zenders uit de regio. Hierbij verbind je als presentator verschillende items van de omroepen aan elkaar samen met een presentator van één van de lokale omroepen.

Wil je Peter van Drunen ook inzetten als presentator, interviewer of als voice-over voor jouw video, podcast of voor een (online) event? Kijk hier voor meer informatie en bekijk hier zijn showreel.

Deel dit artikel op social media >